Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ninja Strike
25.09.2017, 10:31
Post: #1
Ninja Strike
Pytanie odnośnie kolejności użycia efektów. Mój przeciwnik ma w polu Vicious Deslar, Dream Knight, który podczas każdego ataku wyrzuca mi kartę z ręki. Ja mam w ręce dajmy na to Falconera. Przeciwnik deklaruje atak i tapuje swojego stwora. Czy mogę wrzucić w pole Falconera i dać jednemu ze swoich stworów blockera, czy najpierw będzie discard i Falconer zostanie wyrzucony na grave?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10.10.2017, 09:14
Post: #2
RE: Ninja Strike
Ponawiam pytanie.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11.10.2017, 13:22
Post: #3
RE: Ninja Strike
Zapraszam na nasz chat na Discordzie (link w moim podpisie). Tam często dyskutujemy o rulingach/zasadach gry.
Dodatkowo zapraszam serdecznie na Ogólnopolskie Spotkanie Graczy DM, które odbędzie się w 21.10.17. w Warszawie w pubie Paradox. Pozdro!

Zapraszam na Discord - chat tekstowy/głosowy grupy FB
Duel Masters Polska - kliknij tutaj i dołącz do nas!

[Obrazek: discordsy_qhapreh.png]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12.10.2017, 14:37 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.10.2017 08:38 przez Vajra.)
Post: #4
RE: Ninja Strike
(11.10.2017 13:22)Jacob napisał(a):  Zapraszam na nasz chat na Discordzie (link w moim podpisie). Tam często dyskutujemy o rulingach/zasadach gry.
Dodatkowo zapraszam serdecznie na Ogólnopolskie Spotkanie Graczy DM, które odbędzie się w 21.10.17. w Warszawie w pubie Paradox. Pozdro!

Link nie działa. Zresztą jak jest Discord, to po co forum?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Polskie forum graczy Duel Masters | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Awards | Nieprzeczytane posty